Filmhuis De Pul vertoont donderdag 11 januari de film Il Colore Nascosto delle Cose
Filmhuis De Pul vertoont donderdag 11 januari de film Il Colore Nascosto delle Cose

Italiaans romantisch drama in Filmhuis De Pul

Kunst en cultuur 782 keer gelezen

UDEN | Filmhuis De Pul vertoont donderdag 11 januari de film Il Colore Nascosto delle Cose, een Italiaanse romantische drama met in de hoofdrol Teo, die na een ontmoeting met de blinde, aantrekkelijke Emma besluit dat er ruimte is voor een derde vrouw, naast zijn vriendin en minnares. 

'Il colore nascosto delle cose' is meer dan het verhaal over een Casanova in een midlifecrisis. En meer dan een verhaal over een handicap. De film gaat over de mooiste eigenschap die een mens bezit: diens aanpassingsvermogen. Samen met Teo bewonderen we hoe Emma op een heel eigen manier een heel alledaags leven leidt. Ze werkt als osteopaat, gaat samen met een halfblinde vriendin de hort op en begeleidt de chagrijnige blinde puber Nadia. Door Emma te observeren begrijpt Teo hoe je een volwaardig en volwassen leven kunt leiden.

De film wordt op donderdag 11 januari om 20.00 uur vertoond in de bioscoop in De Pul. Reserveren kan via filmpul.com en wordt aangeraden. Entree is 6 euro. Voor filmpashouders 5 euro inclusief consumptie. De zaal is open om 19.30 uur, de film begint om 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant