Kadi en Kedy zijn twee broers die in 2016 als kittens op straat zijn gevonden.
Kadi en Kedy zijn twee broers die in 2016 als kittens op straat zijn gevonden.

Dierenopvangcentrum Hokazo zoekt gezinnen voor angsthaasjes

Human Interest 480 keer gelezen

UDEN | Er verblijven veel angsthaasjes bij Hokazo. Zo ook bange katjes die weinig tot geen positief contact met mensen hebben gehad.

Volgens dierenopvangcentrum Hokazo verdienen ook zij een kans. Ze zien dat ze in een normale thuissituatie veel sneller van hun angst afkomen dan in het asiel. Daarom zet het dierenopvangcentrum hen extra in de aandacht zodat ze hopelijk sneller een huisje vinden. Ook hebben ze pleeggezinnen die deze katjes socialiseren, maar nog altijd komen ze pleeggezinnen te kort. Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe pleeggezinnen, speciaal voor deze angsthaasjes. Gezinnen die een bang katje willen socialiseren zodat ze sneller een huisje vinden kunnen een mail sturen naar begeleiding@hokazo.nl voor meer informatie.

Asieldier van de week
Deze week zijn er in plaats van één, twee asieldieren van de week. Kadi en Kedy zijn twee broers die in 2016 als kittens op straat zijn gevonden. Ze waren op dat moment nog heel erg bang. Dat is de reden dat ze naar een pleeggezin zijn gegaan voor socialisatie. En dat heeft geholpen. Kadi is zo goed als 'om'. Hij laat zich aaien en komt op schoot. Kedy moet nog wat stapjes zetten, maar hij is erg enthousiast als er iets lekkers te halen valt. Dan durft hij zelfs op schoot te komen om het bakje leeg te eten.

Geïnteresseerd in het voortzetten van het socialisatieproces? Mail dan voor meer informatie snel naar dierenasiels@hokazo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant