Jaap, oftewel Jacob, is komende weken helemaal in de carnavalsstemming
Jaap, oftewel Jacob, is komende weken helemaal in de carnavalsstemming

Modezaak Mode Bij Jaap wordt Mode Bij Jacob

Centrum 3.138 keer gelezen

UDEN | 'Het leven is een feestje, alleen moet je zelf de slingers ophangen!'. Met dat motto transformeert Mode bij Jaap richting carnaval in Mode bij Jacob. Het belooft één groot feest te worden, met als hoogtepunt zijn toepasselijke carnavalskraker 'Ik ben Jacob'.

Carnaval
Speciaal voor dit feestje creëerde Jaap Kwakman en Jan Dulles van de 3JS het alter-ego 'Jacob' voor Jaap, in de carnavalssingle 'Ik ben Jacob'. De hele winkel wordt daarom omgetoverd tot Mode Bij Jacob, van de voorgevel tot de tasjes. "Na de carnaval neem ik het zelf weer over hoor", lacht Jaap. In het nummer komen al Jaaps persoonlijke eigenschappen voorbij. "De songtekst is heel herkenbaar voor iedereen, veel mensen zullen zich er tijdens carnaval wel in kunnen vinden." Bij de vaste klanten is de single al op de mat gevallen, maar de carnavalskraker is nu ook te beluisteren op Spotify, Apple Music, Hits NL en YouTube.

Jubileum & acties Jacob
Jacob heeft allerlei leuke acties bedacht richting carnaval. Hij zet dan ook direct zijn beste beentje voor en begint donderdag 11 januari met een stapelkorting op de wintercollectie. Bij aankoop van één stuk krijgt de klant 30 procent korting, bij aankoop van twee stuks 40 procent, en bij aankoop van drie of meer kledingstukken wordt er 50 procent korting gerekend. Wie dacht dat het feest dan voorbij was heeft het mis want het volgende feestje staat daarna alweer meteen voor de deur. "Op zondag 25 februari is het alweer vijf jaar geleden dat ik de deuren van de winkel heb geopend. Ik nodig al mijn vaste klanten uit om samen met ons het glas te heffen op de eerst vijf jaar en hopelijk op de vele jaren die nog gaan komen." Vanaf 19.00 uur geeft de zaak in samenwerking met damesmodezaak Nena's een modeshow van de nieuwe voorjaarscollecties 2018. Aansluitend vindt er, uiteraard, een knalfeest plaats. "Misschien dat Jacob en een andere muzikale vriend hun kunsten dan nog wel zullen vertonen", verklapt Jaap.

Winnen
Voor Jacob komt er een drukke periode aan. Zo heeft hij zich bijvoorbeeld ingeschreven voor een zoektocht van Omroep Brabant naar de ultieme carnavalskraker, en kan daarbij alle hulp gebruiken. Houd daarom zijn Instagram en Facebookpagina goed in de gaten. "Daarnaast ben ik ook een actie gestart. Iedereen mag tot eind januari een filmpje delen op social media waarin mijn nummer te horen is. Of dat nu in de kroeg is of thuis op de bank, dat maakt niet uit. Daarmee kunnen mensen mooie prijzen winnen." Nog één tip voor de kroegen die Jacob willen boeken: wees er snel bij. "Hij is nu nog te boeken voor 50 euro en een blad bier. O ja, en hoe vroeger je hem boekt, hoe zuiverder de stem."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant