Gerson Main is bekend van zijn deelname aan het programma 'De Beste Singer Songwriter'
Gerson Main is bekend van zijn deelname aan het programma 'De Beste Singer Songwriter'

'Oude bekenden' op het podium van Singer Songwriter Sunday

Kunst en cultuur 412 keer gelezen

UDEN | De Pul organiseert voor de elfde keer Singer Songwriter Sunday. Tijdens dit evenement op de zondagmiddag 14 januari, betreden artiesten, gewapend met akoestische gitaar, piano of een andere intieme setting het podium voor een bijzonder optreden. Deze editie staan Gerson Main, Second Aid Kit en Robert den Hartigh op het podium.

De zaal van De Pul wordt vol gezet met stoelen en bijzettafeltjes, aangekleed met kaartjes en wat nootjes. Aan de bar kun je naast (speciaal)bier en fris ook wijnen van het Wijnhuis bestellen of een klein hapje.

De Beste Singer Songwriter
Gerson Main kun je kennen van zijn deelname aan het programma 'De Beste Singer Songwriter', waarna hij een album uitbracht genaamd 'De Slechtse Singer Songwriter'. Deze vrolijke man heeft liedjes met humor. Een optreden van Main staat garant aan een lachend publiek. Ook bijzonder is het duo Second Aid Kid. Nadat muzikanten Kiki en Janique elkaar ontmoetten bij een eerdere editie van Singer Songwriter Sunday besloten ze samen als duo verder te gaan. Een product van Singer Songwriter Sunday dus. Ook Robert den Hartigh stond al eerder op het podium bij Singer Songwriter Sunday. Deze Udense muzikant weet altijd te verrassen gewapend met gitaar en mooie liedjes.

Tickets voor dit optreden zijn online via www.livepul.com te bestellen en kosten 11,15 euro, inclusief servicekosten. Bij een eventuele dagkassa kosten kaarten 15 euro. De zaal gaat open om 16.00 uur en de eerste muzikant begint om 16.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant