Klein Orkest staat eind 2018 in Theater Markant (foto: Jaap Reedijk)
Klein Orkest staat eind 2018 in Theater Markant (foto: Jaap Reedijk)

Harrie Jekkers en Klein Orkest komen nog één keer terug

Kunst en cultuur 875 keer gelezen

UDEN | De verkoop van de speciaal bijgeboekte voorstelling 'Harrie Jekkers en Klein Orkest' in Theater Markant start op vrijdag 19 januari. Harrie Jekkers keert met deze show nog één keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest.

De voorstelling is op 24 november in Markant te zien. Nederland viel destijds als een blok voor hits als: 'Later is allang begonnen', 'Laat mij maar alleen', 'Koos Werkeloos' en 'Over 100 jaar (zijn jullie allemaal dood)'. De band scoorde twee evergreens: 'O, O Den Haag' en 'Over de Muur'. Liedjes die na vijfendertig jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP 'Roltrap naar de Maan'. Een LP met 13 prachtige kinderliedjes waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed.

Cabareteske muziekvoorstelling
Met het muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest wil Harrie Jekkers vroeger nog één keer laten terugkomen. Jekkers zal op zijn eigen cabareteske wijze vertellen over het ontstaan en het einde van die band, en hij zal daarbij worden begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).

Harrie Jekkers & Klein Orkest is op zaterdag 24 november om 20:15 uur te zien. Tickets kosten 29,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn vanaf vrijdag te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant