Woef Side Story won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards
Woef Side Story won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards

Win kaarten voor de musical Woef Side Story in Markant

Kunst en cultuur 390 keer gelezen

UDEN | De musical Woef Side Story (8+) wordt op woensdag 7 februari opgevoerd in Theater Markant. Het verhaal speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. Udens Weekblad geeft kaarten weg voor de voorstelling.

De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond. Er wordt nogal wat afgegromd in Woef Side Story: zwerfhonden en sjieke viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen? Na de successen De Gelaarsde Poes, De Zere Neus van Bergerac en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer het succes Woef Side Story terug in de theaters. De veelgeprezen musical won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards.

Winnen
Udens Weekblad geeft 5x2 tickets weg voor de voorstelling. Winnen? Stuur dan de grappigste foto van jouw hondje in via redactie@udensweekblad.nl. Als je geen hond hebt, mag het natuurlijk ook een hond van iemand anders zijn! Vermeld daarbij de naam van de hond, je eigen naam, telefoonnummer en mailadres.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant