Emanuele Angeletti vertolkt popicoon Paul McCartney tijdens The Paul McCartney Story
Emanuele Angeletti vertolkt popicoon Paul McCartney tijdens The Paul McCartney Story

Beleef het verbluffende muzikale leven van popicoon Paul McCartney in Markant

Kunst en cultuur 504 keer gelezen

UDEN | Bijna vijftig jaar aan muzikale hoogtepunten uit het leven van poplegende Paul McCartney passeren de revue in Macca: The Paul McCartney Story. Deze avondvullende theatershow staat helemaal in het teken van deze legendarische popheld. Beleef het muzikale leven van het popicoon, vertolkt door Emanuele Angeletti, op vrijdag 2 februari in Markant Uden.

Macca kent zijn gelijke niet. De authentieke kostuums uit de hoogtijdagen van McCartney en The Beatles en een ijzersterke cast van West End musicalsterren maken dat het publiek zich bij een concert van de echte McCartney waant. Emanuele Angeletti vertolkt het popfenomeen verbluffend authentiek; hij leerde als rechtshandige zelfs linkshandig bas spelen om het popicoon zo natuurgetrouw mogelijk neer te zetten. De eerste helft van de show is een authentieke remake van de legendarische concerttour Wings Over The World in 1975 en 1976. Het toneel, de kostuums, de sound; alle details kloppen. In het tweede deel van het concert worden de solohits van McCartney en favorieten uit het Beatles-tijdperk afgestoft. Beleef deze unieke ode aan een popheld, door een meesterlijk artiest die zich tot in detail de kneepjes heeft eigen gemaakt waarmee McCartney zijn publiek bespeelde.

Kaartverkoop
Macca: The Paul McCartney Story is op vrijdag 2 februari om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 26,50 euro, exclusief 1,50 euro ticketkosten en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant