Afbeelding
win

Gratis naar musical Dummie de Mummie met Plus Eijkemans

Kunst en cultuur 607 keer gelezen

UDEN | De familiemusical Dummie de Mummie speelt in de carnavalsvakantie op donderdag 15 februari in Theater Markant. Bij Plus Eijkemans kun je sparen voor 10 euro korting, maar je kunt er ook gratis heen. Udens Weekblad geeft namelijk namens Plus Eijkemans 10x2 kaarten weg.

'Stel je voor: je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt... En na twintig tellen ook! Wat doe je dan?'

Het eerste boek, Dummie de mummie en de gouden scarabee, verscheen in 2009. Sindsdien verscheen er ieder jaar een nieuw boek over Dummie, Goos en Klaas. De boeken werden meermaals bekroond en in de serie zijn al ruim 300.000 boeken verkocht. Er zijn twee succesvolle films gemaakt, een derde is in de maak. Dus een theatervoorstelling kon niet uitblijven!

Winnen
De musical van Rick Engelkes Producties wordt gespeeld om 14.00 en om 16.00. Kaarten winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag: 'Wie is de schrijfster van de Dummie de Mummie boeken?' Stuur het antwoord naar redactie@udensweekblad.nl met naam, mailadres en telefoonnummer. De winnaars krijgen op maandag 5 februari bericht. 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant