Afbeelding

Ad van der Weele is Prins Porcellus de 53ste

Carnaval 5.844 keer gelezen

UDEN | Ad van der Weele is vrijdagavond tijdens de eerste pronkzitting van De Knoerissen bekendgemaakt als Prins Porcellus LIII (53e).

CS de Knoerissen 1965 is trots op haar kersverse prins. Voor de ogen van zo'n 600 nieuwsgierige bezoekers werd de nieuwe prins vrijdag tijdens de eerste van vier pronkzittingen in Markant Uden onthuld.

Ad is getrouwd met Desiree, samen hebben ze 2 kinderen Rick (26) en Rachel (24), en zijn ze trotse opa en oma van Scott. Hij is al meer dan 30 jaar werkzaam bij Brakel Atmos in Uden als uitvoerder brandveiligheid. Buiten zijn dagelijkse bezigheden is hij de voorzitter van de 'Ujese Kwis' een fervent carnavalsvierder en een  vaste deelnemer aan de optocht. Daarnaast is hij lid van de supportersclub van Udi'19 en bezoekt graag café 't Stulpke. Verder maakt hij tijd in zijn drukke agenda om regelmatig 'n weekendje naar Amsterdam te gaan.

'Dost oew eige mar uit!'
De kersverse PP LIII heeft ontzettend veel zin in het komende carnavalsjaar. Het motto van 2018: 'Dost oew eige mar uit', past perfect in zijn plaatje. Hij vraagt aan iedereen om er samen met hem een  groot feest van te maken. Het carnavalsfeest is er voor iedereen die zin heeft in gezelligheid.  

Prinsenreceptie
De Knoerissen bieden Prins Porcellus LII en zijn gezin een Prinsenreceptie aan op zondag 4 februari vanaf 11.11 tot 17.30 uur in Markant Uden. Hier kunnen vrienden, kennissen, familie, clubs, bevriende carnavalsverenigingen uit de buurt en alle andere geïnteresseerden, onze kersverse PP LIII feliciteren. Onder het genot van een drankje, spelen vele muziekkapellen, dansen de verschillende dansgardes en zie je allemaal bekenden uit Uden. Iedereen is welkom tijdens deze gezellige middag.

 
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant