Werken van v.l.n.r. Redmer Hoekstra, Patrick van der Linde en Jo Willems, te zien in Galerie Kunstation Uden
Werken van v.l.n.r. Redmer Hoekstra, Patrick van der Linde en Jo Willems, te zien in Galerie Kunstation Uden Foto: Ankh van Burk

Expositie over 'Surrealisme' bij Galerie Kunstation Uden

Kunst en cultuur 770 keer gelezen

UDEN | Na de succesvolle expositie 'Mondriaan Inspired', die ruim 500 bezoekers trok, besteedt Galerie Kunstation Uden de komende maand aandacht aan 'Surrealisme'. Een drietal kunstenaars, behorend tot een groep surrealistische schilders in Nederland, exposeren hun werk van vrijdag 26 januari tot en met 26 februari.

"Galerie Kunstation streeft ernaar om bijzondere tentoonstellingen te organiseren uit het brede scala hedendaagse kunst", vertelt Jac Janssen, bestuurslid. "Wij zoeken exposanten aan de hand van onze internetcontacten en atelierbezoeken en kwamen zo Jo Willems tegen, een surrealist uit Langenboom. Via hem hebben we nog twee andere surrealisten benaderd, te weten Redmer Hoekstra uit Zwolle en Patrick van der Linde uit Wadway (Noord-Holland). Hun werken zijn surrealistisch, maar hebben ook connecties met realisme en magisch realisme." 

Galerie Kunstation aan de Prior van Millstraat 14 is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. De opening vindt plaats op zondag 28 januari om 15.00 uur, waarbij iedereen welkom is.

Lees meer over de expositie in Udens Weekblad van woensdag 24 januari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant