Eén van de 'pareltjes' die voorbij zal komen: 'Huilen is voor jou te laat'
Eén van de 'pareltjes' die voorbij zal komen: 'Huilen is voor jou te laat'

Dance Classics voor bewoners Sint Jan

Kunst en cultuur 978 keer gelezen

UDEN | Rotary Uden verzorgt samen met Roland de Winter, organisator van de bekende Dance Classics Parties, op 30 januari een muzikale avond voor de bewoners van Sint Jan.

De bewoners hebben zelf invloed gehad op de invulling van de avond. Uit een lijst van 300 nummers koos elke bewoner een top 10 en daaruit is een top 30 gemaakt. De top 30 is de leidraad van deze avond. Henri van Maasakkers, voorzitter van de Rotary, is enthousiast over de avond: "Muziek is emotie en brengt volop herinneringen naar boven. Door een Dance Classics avond te organiseren, hopen we de bewoners een mooie belevenis te geven. Het is een keer wat anders!"

Muzikale pareltjes
Roland de Winter ondersteunt normaal zijn disco hits met videoclips, voor deze avond heeft hij zijn bibliotheek uitgebreid. "Ik heb Earth Wind & Fire opzij gelegd en ben op zoek gegaan naar de muziek van toen. Ik heb een lijst van 300 nummers gemaakt en daar hebben de bewoners pareltjes uitgezocht zoals Huilen is voor jou te laat van Corry en de Rekels en Katinka van de Spelbrekers." Welk nummer op één staat in de top 30 houdt Roland nog even voor zich. "Het is wel een echte klassieker overigens, maar hij wordt nog zeer regelmatig gedraaid in de cafés en kroegen! Ik denk dat het een hele mooie en gezellige avond gaat worden." De avond begint om 19.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant