(Archieffoto: Ruud Schobbers)
(Archieffoto: Ruud Schobbers)

1C: Sv TOP en HVCH beginnen met vertrouwen aan tweede competitiehelft

Voetbal 550 keer gelezen

Sv TOP en HVCH mogen zondag weer aan de bak in de eerste klasse C. TOP ontvangt op het eigen kunstgrasveld Brabantia, HVCH reist af naar rode lantaarndrager Gestel.

Sv TOP speelde in de winterstop twee oefenwedstrijden. Tegen FC Oss werd er met 4-0 verloren, van Germania met 1-3 gewonnen. In laatstgenoemde wedstrijd scoorde Anwar Tuithof twee keer. De aanvaller traint al een tijdje mee in Oss, heeft ook overschrijving aangevraagd (zijn laatste club was Dongen), maar die is geweigerd door de KNVB. Wellicht dat de Udenaar komend seizoen aansluit. TOP-trainer Chris van den Dungen -die vorige week zijn contract met een seizoen verlengde- kan zondag tegen zijn oude club Brabantia beschikken over een vrijwel volledig fitte selectie. Zo is Jeffrey Vendrig hersteld van een schouderblessure en staat hij onder de lat. Alleen achter de naam van Mees Linders staat een vraagteken. De middenvelder heeft griep.

HVCH
HVCH-trainer Maarten van Vugt mist tegen Gestel Robin Knapp. De aanvaller liep afgelopen zondag een knieblessure op na een ongelukkige botsing met de keeper. Lars van Lee en Jeffrey van Uden kampen wat wat pijntjes en het is onduidelijk of ze zondag fit genoeg zijn. Het is in ieder geval een belangrijke wedstrijd voor HVCH. De Heeschenaren staan tweede en mogen in de jacht op de titel geen steken laten vallen in Eindhoven.

Eerste klasse C:
Sv TOP - Brabantia
Gestel - HVCH
Rood-Wit W - Oirschot Vooruit
DOSKO - Nemelaer
AWC - FC Tilburg
SC 't Zand - Alverna

1. AWC 10-21
2. HVCH 10-19
3. Brabantia 11-19
4. Best Vooruit 11-19
5. Rood-Wit W 9-13
6. Nemelaer 9-13
7. DOSKO 10-13
8. FC Tilburg 10-13
9. Sv TOP 9-12
10. Alverna 9-11
11. Oirschot Vooruit 10-11
12. SC 't Zand 10-9
13. Gestel 10-8

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant