Herman Vissers, voorzitter Woongroep Uniek, en Jan van Vucht, directeur Area, tekenen de overeenkomst (foto: Temmie van Uden)
Herman Vissers, voorzitter Woongroep Uniek, en Jan van Vucht, directeur Area, tekenen de overeenkomst (foto: Temmie van Uden)

Woongroep Uniek steeds dichterbij nieuw appartementencomplex

Algemeen 2.394 keer gelezen

UDEN | Na lang wachten was gisteren dan het moment daar: initiatiefnemers van Woongroep Uniek Uden, Area Uden en bouwbedrijf Stam en De Koning tekenden een overeenkomst voor de verdere ontwikkeling van een nieuw appartementencomplex in Uden. Daarmee komt de droom van tien meiden én hun ouders steeds dichterbij.

Bijna vijf jaar geleden startten tien ouderechtparen met het opzetten van een ouderinitiatief, om een woonvoorziening te realiseren voor hun tien licht verstandelijk beperkte jongvolwassen dochters. Anne, Nikki, Jolien, Romy, Kristel, Iris, Hilde, Bianca, Kim en Simone, de tien meiden waar het allemaal om gaat, waren ook aanwezig bij het tekenmoment. Namens de meiden bedankte Bianca alle ouders voor hun inzet. "Onze ouders hebben zich in het zweet gewerkt voor ons, zodat wij straks allemaal kunnen genieten van ons eigen mooie woonplekje." Toch zijn ze er nog niet helemaal. Een hoop goederen zullen zelf bekostigd moeten worden. Dit gaat van verf en verlichting tot meubels en stoffering. Stichting Uniek is daarom nog op zoek naar mensen en/of bedrijven die de stichting een warm hart toedragen en hen willen steunen.

Lees meer in het Udens Weekblad van woensdag 31 januari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant