Zanger Brace staat met zijn theatervoorstelling 'Les geleerd' op de planken.
Zanger Brace staat met zijn theatervoorstelling 'Les geleerd' op de planken.

Zanger Brace vertolkt het Nederlandstalige lied

Kunst en cultuur 1.267 keer gelezen

UDEN | Dé comeback van 2015 staat op naam van zanger Brace. Door zijn deelname aan The Voice of Holland won de zanger opnieuw de harten van vele Nederlanders. Brace weet eindelijk wat hij wil: het Nederlandstalige lied op zijn eigen manier vertolken. Met zijn muzikale theatervoorstelling 'Les geleerd' staat hij op vrijdag 16 februari in Markant Uden.

In deze muzikale theatervoorstelling zingt Brace in een intieme setting over zijn leven en de liefde. Hij vertelt over hoe hij als probleemjongere opgroeide in Amsterdam. Over de sterke band met zijn moeder, die geëmigreerd is en hij verschrikkelijk mist. Kortom, over zijn hoogtepunten en zijn diepe dalen.

Brace
Eddy Brace Rashid MacDonald werd geboren in Indonesië als kind van twee Surinaamse ouders. Op zijn zestiende scoorde hij hit na hit. Wat een megadoorbraak moet worden, wordt een tijdelijke ondergang. Het geld en de roem eisen zijn tol en omringd door foute vrienden vergooit Brace zijn carrière. Tot overmaat van ramp belandt hij ook nog in de gevangenis. Na zijn vrijlating is Brace op zoek naar zichzelf. Hij stopt zelfs radicaal met muziek. Het normale leven bevalt hem goed, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Inmiddels weet Brace wat hij wil: het Nederlandstalige lied op zijn eigen manier vertolken.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Tickets kosten 20 euro, exclusief 1,50 euro ticketkosten, en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant