Ujese Kroegentocht 2017 (foto: @mspg.nl)
Ujese Kroegentocht 2017 (foto: @mspg.nl) Foto: Aileen van Tilburg

Gevarieerde line up tijdens Ujese Kroegentocht

Carnaval 2.282 keer gelezen

UDEN | Via de Facebookpagina van de Ujese Kroegentocht werden woensdag de line up en podia van de kroegentocht bekend gemaakt. In het centrum van Uden staan vier podia, waar een gevarieerd gezelschap aan artiesten op zal treden.

Het eerste podium staat bij de kroegen Verhoeven, de Preek en Market Place. De tent op de Markt is het tweede podium. Het derde podium is het buitenpodium op de markt, bij de kroegen 't Stulpke en Ons Caffeej. In de Sint Janstraat, bij de kroegen Sergeant Peppers, De Vrolijke Koster, Meneer Prinssen en L'esperance, is het vierde podium te vinden.

Line up
Voorbeelden van acts die optreden tijdens de kroegentocht zijn De 4 viltjes, Broadway Brass en Staal met Glazen. De 4 viltjes brengen echte carnavalsmuziek. Broadway Brass is een tienkoppige blazersband. Staal met Glazen omschrijft zichzelf als een 'Nederpop Ska Folk Feest band'. Ook zullen er verschillende dj's optreden.
Het duo Flabbergasted opent de kroegentocht om 14.00 uur met allerlei guily pleasures.

Kroegentocht
Deze kroegentocht is alweer de zevende editie van de Ujese Kroegentocht. Waar het begon als klein evenement voor 100 bezoekers, trok de vorige editie meer dan 2500 bezoekers. Kaarten zijn nog te koop, maar het gaat hard.
De organisatie meldt dat de kaarten voor 90 procent verkocht zijn.
Kaarten zijn te koop via
www.ujesekroegentocht.nl of bij Rokado Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant