Afbeelding

Wie is Onbekende Bekende Udenaar 2018?

Carnaval 2.849 keer gelezen

UDEN | Op carnavalsmaandag op de Baggemèrt zal iedereen erachter komen wie de Onbekende Bekende Udenaar van dit jaar is. Carnavalsstichting de Knoerissen maakt nog wat tips bekend.

De Onbekende Bekende Udenaar van dit jaar is een bezige bij. Zo bezig en zo druk, dat hij/zij er soms zelfs slecht van slaapt. Tijdens alle seizoenen kun je onze OBU tegenkomen in het Ujese. In de jonge jaren heeft de OBU veel gesport en heeft altijd affiniteit met sport gehouden. Hij/zij heeft vroeger gesport met een andere oud-OBU bij een oude sportvereniging. Iedere dag gaat de OBU op de fiets naar het werk, werk waar onze OBU al langere tijd te vinden is. Ook heeft hij/zij veel hobby's. 'Veel stappen en werken' is het devies van deze OBU. Er is een favoriete Ujese stamkroeg waar hij/zij regelmatig te vinden is voor een dweilpauze. Deze Onbekende Bekende Knoeris of Mieneke is goed in regelen en heeft een oneven aantal kinderen.

Baggermèrt
Wie is deze Onbekende Bekende Ujenaar? De OBU loopt op carnavalsmaandag rond in de tent op de Markt, van 12.00 tot 13.00. Iedereen kan vragen stellen. Om 13.30 onthult de Mèrtmister op het grote podium wie de OBU van 2018 is. Meer informatie over de Baggemèrt is te vinden op www.knoerissen.nl/baggemert. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant