Het team van Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers neemt de award in ontvangst van Kim Kötter
Het team van Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers neemt de award in ontvangst van Kim Kötter

Juwelier Rooyackers wint Love Award Publieksprijs

Centrum 1.513 keer gelezen

UDEN | Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers heeft donderdag 1 februari tijdens de Love Award uitreiking een Love Award Publiekprijs gewonnen. De zaak kreeg de meeste stemmen en het hoogste waarderingscijfer in de categorie trouwsieraden in de provincie Noord-Brabant.

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers is gespecialiseerd in onder andere trouwringen. In de zaak is er een uitgebreide keuze aan trouwringen in verschillende designs, van klassiek tot modern en van rustig tot opvallend. Mede-eigenaresse Angelique Rooyackers besloot de zaak aan te melden voor de Love Awards Publiekprijs. Tijdens deze uitreiking worden er prijzen uitgereikt op alle gebieden die iets met trouwen te maken hebben, zoals bloemen, trouwvervoer en dus ook trouwringen. Het resulteerde in het winnen van de publieksprijs van de provincie Noord-Brabant. Oprichtster Ria Rooyackers is ontzettend trots op de award. "Ons team heeft er hard voor gewerkt om dit te bereiken", vertelt ze. "Ik ben heel trots op allemaal, want zonder hen hadden we het niet gehaald. Ook waarderen we het heel erg dat iedereen ons gesteund heeft en op ons gestemd heeft." Moeder en dochter runnen de zaak samen. "We zetten ons samen met ons team voor honderd procent in, en dit is een bevestiging over hoe tevreden klanten over ons zijn", zegt Angelique. De award is een motivatie om op deze weg verder te gaan. "Bruidsparen, service en een hoge kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats. De wensen van de bruidsparen zijn het belangrijkst en we zullen er altijd naar blijven streven om bruidsparen een optimale service te bieden."

Derde generatie
De zaak bestaat inmiddels 55 jaar. Ria: "Ik probeer langzaamaan heel voorzichtig mijn kleinzoon Kevin bij de zaak te betrekken. Hij is pas 15 jaar, maar wel al erg geïnteresseerd. Hij heeft het zaken doen in zich. Hopelijk wordt dit de derde generatie die de zaak gaat overnemen." De award helpt daar zeker bij. "Dit stimuleert ons om zo verder te gaan, nu en in de toekomst. Een mooier succes dan dit konden we niet krijgen", aldus Ria en Angelique. "Dank aan iedereen die ons gesteund heeft ook namens ons team." Kijk voor meer informatie over Juwelier Rooyackers op www.uwtrouwringenspecialist.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant