Fotografe Maaike van Schaijk
Fotografe Maaike van Schaijk

Basiscursus fotografie in De Fotostudio Uden

Kunst en cultuur 1.446 keer gelezen

UDEN | Fotografe Maaike van Schaijk geeft in De Fotostudio Uden korte basiscursussen fotografie. Tijdens deze cursussen leer je meer uit je camera te halen.

Heb je een mooie spiegelreflex- of systeemcamera? Misschien heb je al wat geëxperimenteerd met je toestel? Je komt er waarschijnlijk al snel achter dat je camera heel veel opties biedt. Het is jammer om zo'n mooi toestel dan alleen maar in de automaat te gebruiken. Je haalt meer uit je camera als je meer weet over de techniek die erachter zit. En als je de techniek beter begrijpt is het ook makkelijker om in iedere situatie mooiere foto's te maken. Voor iedereen die zover is om de veilige automatische stand te verlaten worden er korte basiscursussen fotografie gegeven in De Fotostudio Uden door fotograaf Maaike van Schaijk. "Tijdens zo'n cursus leer je de basisinstellingen en meest gebruikte functies van je camera kennen. De lessen bevatten een stukje theorie, maar je leert vooral door direct te doen. Door de praktijkoefeningen, die je onder begeleiding uitvoert in de fotostudio, kun je de stof sneller en beter onthouden" aldus van Schaijk. "Ik sta immers naast je en kan je vragen direct beantwoorden."

Workshop
De Fotostudio Uden is te vinden aan de Burgemeester Buskensstraat 15a. Er is nog plek in de cursus die start op maandag 5 maart en er starten twee rondes in mei op maandag- en woensdagavond. Een cursus bestaat uit 5 lessen van 19.30 uur tot 21.30 uur en kost 119 euro. Een groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is. Naast de basiscursus kun je ook workshops volgen in De Fotostudio Uden. Er is een workshop voor de opzetflitser en een workshop voor het fotograferen in de M-stand. Deze workshop sluit naadloos aan op de basiscursus. Iedereen die ooit een basiscursus in De Fotostudio Uden heeft gevolgd krijgt een leuke korting op de workshop M-stand.

Kijk voor meer informatie op www.defotostudiouden.nl of bel Maaike van Schaijk: 06 24 21 81 17.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant