Lola is een rustige poes, in de bloei van haar leven
Lola is een rustige poes, in de bloei van haar leven

Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar pleeggezinnen

Algemeen 447 keer gelezen

UDEN | Dierenopvangcentrum Hokazo is dringend op zoek naar mensen die thuis moederloze kittens, zwangere poezen en/of poezen met kittens kunnen opvangen.

Ieder jaar weer wordt het asiel overspoeld met kittens. Soms met moeder, vaak ook zonder. Omdat de moeder is overleden of omdat de kleintjes harteloos zijn gedumpt. Sommige kittens moeten met de fles worden grootgebracht.

Aandacht
In het asiel krijgen ze niet de aandacht en zorg die ze verdienen.Kittens die in huis opgroeien wennen aan huiselijke geluiden en aandacht van mensen. Ze worden veel socialer, aanhankelijker en komen bovendien nauwelijks in aanraking met virussen van buitenaf. Het infectiegevaar is daardoor veel minder en de overlevingskans dus veel hoger. Interesse om te helpen? Mail voor meer informatie naar begeleiding@hokazo.nl.

Asieldier van de week
Asieldier van de week is Lola. De vierjarige Lola is een rustige poes in de bloei van haar leven. Afgelopen zomer heeft ze haar kittens grootgebracht in een pleeggezin. Zij hebben allemaal een huisje gevonden, nu is het de beurt aan Lola. Deze knappe dame zoekt vaak een strategisch plekje uit op een van de plankjes, zodat je haar makkelijk kan aaien. Ze geniet dan zichtbaar en knijpt uit genot haar oogjes dicht. Mag ze bij jou komen wonen?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant