Een eerdere editie van Dance Classics was een succes
Een eerdere editie van Dance Classics was een succes
WIN

Win kaarten voor Dance Classics the Party in De Pul

Kunst en cultuur 447 keer gelezen

UDEN | Spiegelbollen, verlichte dansvloer, lasers, go-go girls en boy en grote video-schermen zullen zaterdagavond 3 maart de bezoekers meezuigen in de tijd van toen. Udens Weekblad mag 3x2 kaarten weggeven voor dit feestje.

De video-dj's John de Visser en Roland de Winter nemen het publiek mee naar de disco- en funkmuziek uit die mooie jaren 70 en 80. Videoclips uit de tijd van onder andere TopPop, synchroon met het geluid, laten de aanwezigen direct de sfeer en herkenning van toen beleven. Ook de lekkere dans-hits uit de jaren erna zullen niet ontbreken. Met het grote muziek/video-bestand van ruim 20.000 hits wordt het een heerlijke avond op muziek waar natuurlijk hits van onder meer Earth, Wind & Fire, The Trammps, Donna Summer, James Brown, Prince, Michael Jackson, Sheila E, KC & The Sunshineband, Gala en Army of Lovers langs zullen komen. Ook Tiësto, Pharrell Williams, Black Eyed Peas, Pitbull, Justin Timberlake, Mark Ronson, Bruno Mars en Robin Thicke zullen zeker niet zullen ontbreken.

Informatie
De tot discotheek omgebouwde evenementenhal van De Pul in Uden gaat open om 21.00 uur. Tickets zijn in de voorverkoop te koop voor 10 euro, via de site van De Pul. Kaarten kosten aan de kassa 12,50 euro. Kijk voor meer informatie ook op www.dance-classics.nl.

Winnen
Kaarten winnen? Udens Weekblad geeft 3x2 kaarten weg. Laat ons via redactie@udensweekblad.nl weten welk nummer uit de jaren 70 of 80 jouw favoriet is. Winnaars krijgen vrijdag 2 maart persoonlijk bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant