De containers worden afgeleverd bij het dierenpark
De containers worden afgeleverd bij het dierenpark

Udense Uitdaging helpt Dierenpark ZieZoo

Human Interest 1.367 keer gelezen

UDEN | Stichting de Udense Uitdaging heeft Dierenpark ZieZoo geholpen aan nieuwe containers. De Udense Uitdaging maakt zich sterk in het ondersteunen van de leefbaarheid in Uden. Ze matchen ondernemers en maatschappelijke organisaties.

Een tijd geleden stelde het dierenpark de volgende vraag aan de Udense Uitdaging: "Wij zijn opzoek naar gebruikte 'oude kliko's', grote grijzen en kleine groenen voor het werk in het Dierenpark. Door het nieuwe afvalbeleid van de Gemeente Uden, hebben wij deze oude kliko's moeten inleveren. Kunnen jullie helpen connecties te leggen? Een doel is voeropslag zodat het droog en vers blijft en beschermd tegen ongedierte. Ook is het voor onze medewerkers, waarvan een aantal autistisch zijn, heel fijn om met herkenbare kleuren containers te kunnen werken. Bovendien is het gemakkelijk om in zo'n verrijdbare container hooi en stro te vervoeren zonder erg te knoeien. Maar hoe komen we aan deze containers?" In de matchgroep van de Udense Uitdaging was het Mart Deelman, sales manager van Sanders|Fritom BV, die deze uitdaging wel aan wilde gaan. Hij legde contact met zijn klant ESE uit Venhorst, een groothandels leverancier onder andere in containers. Zij waren direct bereid deze match te realiseren en leverden gisteren een tiental nieuwe containers, voorzien van een het logo van de Udense Uitdaging, af bij Dierenpark Zie-ZOO.

Ook een verzoek?
Een match als deze is een mooie start in 2018 waar de ondernemers van de Udense Uitdaging trots op zijn. Ben jij actief binnen een Udense stichting of vereniging? En kun je wat hulp gebruiken bij jouw activiteiten? Neem dan contact op met Carla Blom via 06 22 45 35 25 of mail naar info@udenseuitdaging.nl. De stichting bekijkt graag wat ze kunnen betekenen. De stichting bemiddelt bij concrete kleine en grote acties om de leefbaarheid van de gemeenschap blijvend te verbeteren, leuker te maken en fijner om in te wonen en te leven. Kijk voor meer informatie of vragen op www.udenseuitdaging.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant