De vier mannen van cabaretgroep Op Sterk Water
De vier mannen van cabaretgroep Op Sterk Water

Interactieve impro-cabaretgroep Op Sterk Water naar Markant

Kunst en cultuur 414 keer gelezen

UDEN | De nieuwste show van impro-cabaretgroep Op Sterk Water is op vrijdag 9 maart met de voorstelling 'Hotel' te zien in theater Markant in Uden. In deze spiksplinternieuwe voorstelling speelt Op Sterk Water in op hét thema van de afgelopen tijd: gastvrijheid. 

Het publiek wordt in ieder geval met open armen ontvangen in het hotel, waar de gasten uiteraard belanden in virtuoze impro. De voorstelling is grappig, muzikaal en interactief vol sketches, liedjes en scènes. Over bijvoorbeeld die onverwachte gast die bij u aanschoof of over het verre land waar u onvoorstelbaar hartelijk werd onthaald.

Grensoverschrijdend
Reken er maar op dat Op Sterk Water grenzen overschrijdt: welke gast bleef te lang plakken? Wie had u liever niet in huis? Of in de straat? De impro-cabaretgroep reist moeiteloos van de blokjes kaas op een Hollandse verjaardag naar het aansnijden van een bruidstaart in Oezbekistan. Van een asielzoeker die leert tomaten plukken naar twee vluchtelingen die een herberg zoeken in Bethlehem. 'Hotel' is een geïmproviseerde voorstelling die u onbedaarlijk laat lachen op een trip die u nooit zult vergeten.

Informatie
Op Sterk Water is op vrijdag 9 maart om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 21,50 euro (exclusief 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant