De band Tricklebolt speelt tijdens de opening van de nieuwe zaal
De band Tricklebolt speelt tijdens de opening van de nieuwe zaal

De Pul opent nieuwe zaal met optreden band Tricklebolt

Kunst en cultuur 420 keer gelezen

UDEN | De Pul opent aankomende zondag haar nieuwe (kleine) zaal met een optreden van de Nederlandse band Tricklebolt, een opkomende band uit het oosten van het land. Precies waar de vernieuwde zaal voor bedoeld is: talent nóg meer de kans geven. 

De Sallandse groep stond onder andere in het voorprogramma van Di-Rect, DeWolff, Uriah Heep, Black Star Riders en Golden Earring.  Op het podium ontpoppen deze rustige jongens zich tot een 5-koppig monster dat z'n muzikale ziel en zaligheid uitbraakt in een heerlijke, vuige mix! Met hun eigen rocksongs, geïnspireerd door de 70's, voert de jonge band je terug naar de hoogtijdagen van Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin en Black Sabbath. De band neemt de Duitse Marius Tilly uit Bochum mee. Hij zal voorafgaand aan de show van Tricklebolt zijn sound met invloeden van blues, punk, soul en psychedelische rock door de vernieuwde zaal laten galmen. 

Gratis toegang
De toegangsprijs voor het concert is opgeheven, nadat bekend werd dat dit de eerste show in de nieuwe zaal zal zijn. De Pul nodigt iedereen uit om het feestje mee te vieren. Nieuwsgierigen en muziekliefhebbers zijn welkom om te komen genieten van de nieuwe ruimte én lekkere muziek.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant