Het Groot Niet Te Vermijden (foto: Jan-Willem Bulee)
Het Groot Niet Te Vermijden (foto: Jan-Willem Bulee)

Het Groot Niet Te Vermijden met 'The Inevitables' in Markant

Kunst en cultuur 439 keer gelezen

UDEN | Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten het publiek een avond lang ontsnappen aan hun eigen sores. Op zaterdag 10 maart spelen de mannen van Het Groot Niet Te Vermijden hun sprankelende, niet te missen voorstelling 'The Inevitables'.

Het Groot Niet Te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot hun 'dan weer dit dan weer dat' theater. Ook in deze nieuwe, humoristische, muziekvoorstelling The Inevitables nemen ze het publiek mee op bliksembezoek langs alle muzikale uithoeken van de wereld.

Het Groot Niet Te Vermijden
Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met een van hun hilarische en onnavolgbare persiflages. Dat de mannen van Het Groot Niet Te Vermijden de muziek door de aderen hebben stromen is u na deze voorstelling wel duidelijk. Dat er aan de heren een steekje los zit ook!

Informatie
De voorstelling The Inevitables is op zaterdag 10 maart om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 25 euro (exclusief 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant