Afbeelding

Week van de Zorg en Welzijn in bibliotheek Zeeland

Kunst en cultuur 429 keer gelezen

ZEELAND | In bibliotheek Zeeland vinden er in de Week van Zorg en Welzijn, van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart, diverse activiteiten plaats.

Meer dan ooit is deze week nodig. Want er zijn 43.000 banen in de grootste sector van Nederland te vervullen. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. De locaties lopen uiteen van verzorgingshuis om de hoek tot een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt. Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang en nog veel meer. In samenwerking met Zorg Coöperatie Zeeland vinden er, gedurende deze week, ook diverse activiteiten plaats in bibliotheek Zeeland:

Op maandag 12 maart van 13.30 tot 15.00 uur vindt er een lezing plaats over 'gehoorverlies en de gevolgen'. Deze lezing is gratis, maar aanmelden is wel gewenst via: contactzeeland@nobb.nl ,in de bibliotheek of via telefoonnummer 0486 45 12 44. Donderdag 15 maart van 19.30 tot 21.30 uur is de film 'La famille Belier' te zien. In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij ontdekt dat ze geweldig kan zingen, maar worstelt met haar puberteit en de handicap van haar familie. Paula blijft haar droom echter koesteren en zal dit zangtalent al snel benutten. De film is gratis, ook hier is aanmelden gewenst via: contactzeeland@nobb.nl ,in de bibliotheek of telefoonnummer 0486 45 12 44.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant