Een toekomstige bewoonster
Een toekomstige bewoonster

Officiële start bouw appartementencomplex Kloosterpark

Wonen 1.316 keer gelezen

UDEN | Samen met de toekomstige bewoners van appartementencomplex Kloosterpark werd gisteren de officiële start van de bouw feestelijk ingeluid.

Om de start van de bouw officieel te maken werd een grote kist met daarin tijdcapsules onder het appartementencomplex Kloosterpark begraven. Annemiek van de Rijdt, directeur cluster Heeswijk-Uden: "Met deze tijdcapsules markeren de toekomstige bewoners het moment waarop ze besloten om in Kloosterpark te gaan wonen. Op zoek naar een nieuwe woonplek met een beeld over hun toekomst in Kloosterpark. Bewoners hebben de capsules gevuld met voorwerpen, gedichten, brieven en foto's, waarmee zij het huidige tijdsbeeld en/of hun wensen en dromen vormgeven. Het gezamenlijk begraven van de capsules was het moment dat we samen voor het eerst een gemeenschap vormen."

Kloosterpark
Vragen over het Kloosterpark? Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar, kan alles vertellen over de appartementen van Kloosterpark. Ze is te bereiken via telefoonnummer 0413 33 75 00 of e-mail: kloosterpark@laverhof.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website www.kloosterpark-uden.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant