Wim van Limpt, directeur van Buma en Justin Welgraven met de award (foto: www.buma-awards.nl)
Wim van Limpt, directeur van Buma en Justin Welgraven met de award (foto: www.buma-awards.nl)

Muziek in promofilm De Maashorst verkozen tot beste reclamemuziek 2017

Kunst en cultuur 590 keer gelezen

UDEN | De promotiefilm 'Oergebied De Maashorst' is in de prijzen gevallen. De muziek in het filmpje is uitgeroepen tot beste reclamemuziek van 2017.

Wijchenaar Justin Welgraven werd afgelopen maandag in Amsterdam met zijn muziek voor "Oergebied De Maashorst" uitgeroepen tot de beste Nederlandse componist van originele muziek van een reclamespot of campagne die in 2017 de première heeft beleefd en voor het eerst vertoond is op tv, in bioscoop of online. "Ik vond het sowieso al een mooi project. Het was voor mij al af. En toen kwam ook nog die nominatie en nu een award er overheen!" was de reactie van een trotse Justin Welgraven. Mede dankzij de muziek van Welgraven werd de oertrailer van De Maashorst vorig jaar een goed bekeken. In een paar dagen tijd werd de film meer dan 100.000 keer bekeken op social media. 

De film vormde de aftrap van de brandingscampagne van 'De Maashorst, het oergebied in Brabant'. Wie de film gemist heeft kan deze nog steeds bekijken en natuurlijk beluisteren op www.bezoekdemaashorst.nl of www.facebook.com/bezoekdemaashorst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant