Afbeelding

Musical klassieker My Fair Lady drie avonden op rij in Markant

Kunst en cultuur 370 keer gelezen

UDEN | Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is een van de beste musicals ooit gemaakt. In de musicalklassieker, door producent Dommelgraaf en Cornelissen in een nieuw jasje gestoken, schitteren Esmée Dekker als Eliza Doolittle en Chris Tates als professor Henry Higgins in de hoofdrollen. Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 maart is deze klassieker te zien in Markant Uden.

My Fair Lady vertelt het kleurrijke verhaal over de chique en excentrieke professor Higgins die na een toevallige ontmoeting op een regenachtige avond gecharmeerd raakt van het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle. Higgins neemt de weddenschap aan om het volkse meisje van haar platte accent af te helpen en haar om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want Eliza Doolittle heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

De grootse productie My Fair Lady beleefde op 6 november al een zeer succesvolle, landelijke première. De voorstelling is voorzien van prachtige kostuums en klassiekers als Zou dat nou niet zalig zijn, Het Spaanse graan, Kom terug en dans met mij en Als ik straks de kerk maar haal.

Informatie
My Fair Lady is op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 maart om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 47,50 euro (exclusief 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant