Afbeelding

Historisch café in de bibliotheek van Volkel

Kunst en cultuur 446 keer gelezen

VOLKEL | De bibliotheek in Volkel organiseert op vrijdag 23 maart het Historisch café. Tijdens deze inloopmiddag zullen Luciën Bressers, Marja Waals, Adriaan Sanders en Wim Rovers de bezoekers op allerlei gebied te woord staan.

Het is vooral de bedoeling om de bezoekers te enthousiasmeren voor de Volkelse geschiedenis en genealogie. Er kunnen vragen gesteld worden over alle onderwerpen die hiermee in verband staan. Het boek dat u kunt kopen tijdens deze inloopmiddag is 'Terugblik na meer dan 40 jaar plaatselijke politiek in Uden. De prijs van het boek 4 euro.

Van te voren aanmelden is niet nodig, maar specifieke vragen mogen wel van tevoren door worden gegeven via info@udenarchief.nl. Er kan dan ondersteunend materiaal uit de collectie van de Stichting Het Uden-archief van Bressers worden meegebracht. Tevens zal er tijdens het Historisch café Volkel een 'hotline' zijn met het BHIC in Den Bosch. Deze chatfunctie is beschikbaar voor zeer specifieke vragen en extra achtergrondinformatie. De middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant