Een eerdere editie van Music Night
Een eerdere editie van Music Night
WIN

Win kaarten voor Music Night 2018

Kunst en cultuur 891 keer gelezen

UDEN | Een exclusieve lezersactie van het Udens Weekblad: we geven 2x2 kaarten weg voor Music Night 2018 op 23 maart in Theater Markant.

Music Night is een feestavond vol gezelligheid, statafels en een dansvloer die de hele avond geopend is. Het thema van deze Music Night is 'Guilty Pleasures'. Wie heeft ze niet? Internationale en nationale muziek die iedereen graag (soms stiekem) luidkeels meezingt. Live zingen Udense zangers en zangeressen onder meer nummers van Queen, Abba, Guus Meeuwis, Andre Hazes en Neil Diamond. Zij worden ondersteund door een 60-koppig harmonieorkest van muziekvereniging de Eendracht. Als afsluiter is er muziek van een DJ. De avond begint om 20.30 uur, de zaal is open vanaf 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/musicnightuden.

Winnen
Kaarten winnen? Mail dan de titel van jouw grootste guilty pleasure naar redactie@udensweekblad.nl. Zet er ook je naam en telefoonnummer bij. Wij laten voor woensdag 21 maart weten of je vrijdag gratis mee kan gaan zingen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant