Wethouder van Merwerode in gesprek met Cas en Roan voor subsidie voor het concert
Wethouder van Merwerode in gesprek met Cas en Roan voor subsidie voor het concert

Proms voor Kids van Udense bodem

Kunst en cultuur 1.028 keer gelezen

UDEN | De leerlingen van Muziekvereniging De Eendracht organiseren een concert voor talenten van Udense bodem. Het zijn niet alleen talenten van hun eigen vereniging die op 25 maart 2018 in de evenementenzaal van Markant Uden te bewonderen zijn. Ook leerlingen van Zangstudio Maureen, Balletschool Chantal van de Water, Gitaarschool Uden/Boekel en Beat it Muziekeducatie laten zich zien en horen.

In totaal nemen 125 leerlingen onder de 18 jaar deel aan het unieke evenement. Er is een echt combo, onder leiding van pianist Jan Graat. De leerlingen van De Eendracht zijn al maanden bezig met de voorbereidingen van dit concert, samen met hun dirigent Britt van den Dungen. Zo organiseerden zij een Nieuwjaarsmarkt om geld te genereren voor dit concert, onderhandelden zij met de directie van Markant over de prijs, hadden ze een afspraak met wethouder van Merwerode over subsidie, bezochten Story Event Engineering, maakten entree kaarten en flyers, bedachten het programma en nog veel meer. Het programma varieert van pop tot klassiek en natuurlijk ontbreken ook de Disney klassiekers niet.

Het concert is leuk voor het hele gezin. Kaartjes zijn te koop voor aanvang van het concert. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro entree. Vanaf 13 jaar is de entree 5 euro. De middag begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant