Afbeelding

Programmapresentatie nieuw theaterseizoen Theater Markant

Kunst en cultuur 1.037 keer gelezen

UDEN | Het nieuwe theaterseizoen start in september, maar al op zondag 15 april om 17.00 uur gaat de verkoop voor seizoen 2018-2019 van start. Dit wordt gevierd met een feestelijke en gratis te bezoeken sneak preview op zondag 15 april.

Op deze avond wordt het nieuwe programmaboek voor het eerst gepresenteerd, worden de gasten meegenomen op een reis langs alle highlights van het theaterseizoen én worden ze getrakteerd op een aantal bijzondere optredens live on stage.

Sneak preview
"We zijn enorm enthousiast over het nieuwe programma," vertelt directeur Jan Wouda, "en we staan dan ook te popelen om dit met het publiek te delen. We hebben ervoor gekozen om de kaft van ons programmaboek en daarmee de uitstraling van onze seizoenscampagne voorlopig nog een verrassing te laten zijn. Tijdens onze previewavond presenteren we deze voor het eerst. Natuurlijk nemen we onze gasten tijdens deze avond mee door het nieuwe programma, dat boordevol met bijzondere shows zit: van grote cabaretiers tot een van de bekendste opera's ter wereld en van ontroerende solovoorstellingen tot grootse musicals. Daarnaast trakteren we ons publiek tijdens de sneak preview op een aantal optredens live on stage. Een select gezelschap van artiesten geeft namelijk alvast een inkijkje in hun voorstelling."

De sneak preview start op zondag 15 april om 20.15 uur. Tickets voor deze avond zijn gratis (maximaal 4 tickets per persoon) te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt. 

Start voorverkoop
De voorverkoop voor theaterprogramma 2018-2019 start op zondag 15 april om 17.00 uur. Het volledige theaterprogramma voor 2018-2019 is vanaf 11 april online te bekijken via www.markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant