Naast Ruben Schaken komen ook Tommy Beugelsdijk, Willy Overtoom en een mystery guest
Naast Ruben Schaken komen ook Tommy Beugelsdijk, Willy Overtoom en een mystery guest

Sport SALLER Nederland haalt profvoetballers naar Volkel

Sport 2.461 keer gelezen

VOLKEL | Sport SALLER Nederland organiseert in samenwerking met instinctsport.nl een leerzame middag voor jeugdvoetballers- en voetbalsters, die graag een keer willen trainen als een prof. In de meivakantie op dinsdag 1 mei zal Ruben Schaken met zijn vrienden Tommy Beugelsdijk, Willy Overtoom en een mystery guest naar Volkel komen.

Ruben heeft een carrière achter de rug met clubs als Feyenoord, VVV Venlo, Ado den Haag en hij heeft zeven wedstrijden voor het Nederlands elftal gespeeld. Ruben wil de ervaring delen en overbrengen op kinderen. Met gevarieerde oefenstof gaat hij met veel plezier de trainingen geven zodat iedere deelnemer de fijne kneepjes van het vak kan leren.

Plezier
Deelnemers trainen in kleine groepen met gediplomeerde trainers, en met een draaiboek wat door Ruben en zijn profvrienden/trainers is ontworpen. Kortom: een unieke dag in Nederland. Heel de middag staat in het teken van voetbal en plezier staat hierbij uiteraard voorop maar ze willen de deelnemers natuurlijk ook iets leren op deze dag. Zo gaat Ruben Schaken trainen als een echte prof, de spelers geven een persconferentie, zijn er gave spellen met prijzen, iedere deelnemer krijgt een uniek certificaat getekend door de aanwezige profs, en iedere deelnemer ontvangt een uniek shirt van Ruben ter waarde van 19,95 euro.

Informatie
De dag duurt van 13.00 tot 17.00 uur, en vindt plaats op het sportpark van RKSV Volkel aan de Eeuwsels 14. Iedereen kan zich opgeven, ook degenen die niet in Volkel spelen. Meedoen kost 34,95 euro. Inschrijven kan via www.instinctsport.nl. Verdere informatie volgt dan via de mail.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant