Eric van Sauers (foto: Sabrina van den Heuvel)
Eric van Sauers (foto: Sabrina van den Heuvel)
WIN

Win kaarten voor cabaretier Eric van Sauers in Markant

Kunst en cultuur 435 keer gelezen

UDEN | Na het succesvolle en fascinerende programma 'Ontroert' komt Eric van Sauers nu om met liefde het leed te delen. Komisch. Meeslepend. Urgent. Comedy recht uit het hart. Op donderdag 5 april staat Van Sauers met zijn nieuwe show 'De Lief en Leed Tour' in Markant Uden.

Hij was al gepokt en gemazeld in het comedycollectief Comedytrain toen hij vanaf de jaren negentig met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde. In zijn nieuwe show 'De Lief en Leed Tour' excelleert Van Sauers in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zult u ze nooit van uw leven vergeten. Eric van Sauers is bij het grote publiek bekend als acteur, onder andere in de tv-serie Smeris en films als Hart Beat en Doodslag. Tevens was hij eindredacteur en regisseur van het satirische televisieprogramma Dit was het nieuws.

Win kaarten
De Lief en Leed Tour is op donderdag 5 april om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 19,50 euro (exclusief 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt. Kaarten winnen voor deze voorstelling? We geven 4x2 kaarten weg. Maak kans door uw naam, adres en telefoonnummer te mail naar redactie@udensweekblad.nl. Op maandag 2 april krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant