Het is de dertigste keer dat het festival wordt georganiseerd
Het is de dertigste keer dat het festival wordt georganiseerd

Internationaal Accordeonfestival op Tweede Paasdag in Nistelrode

Kunst en cultuur 815 keer gelezen

NISTELRODE | Voor de dertigste keer wordt het Internationaal Accordeonfestival gehouden. Op Tweede Paasdag ontmoeten de grote kopstukken uit de accordeonwereld elkaar bij Partycentrum 't Maxend in Nistelrode.

Het programma is gevarieerd en interessant voor iedereen die van accordeon muziek en het bespelen ervan houdt. Het is een evenement met spelers uit België, Duitsland en natuurlijk Nederland. Ook komen er enkele plaatselijke beroemdheden hun kunsten vertonen.

Podiums
Het festival heeft twee podia. Op het hoofd podium staat een vakkundige drummer die voor de begeleiding zorgt. Het tweede podium is een open podium, waar iedereen zijn of haar klanken te gehore kan brengen. Ook zal er een verkoopstand van accordeons en trekzak- harmonica zijn. Onder het genot van een hapje en drankje zullen diverse artiesten optreden, en er zal zeker plaats op de dansvloer zijn voor een dansje. Er is een grote paasloterij waarbij prijzen te winnen zijn.

Bernhezer Gehandicapten Bal
Het festival wordt georganiseerd door het Bernhezer Gehandicapten Bal (BGB). Deze organisatie organiseert verschillende evenementen om geld in te zamelen voor het Groot Bernhezer Verkleedbal dat op de eerste zondag in november gehouden word. Om 10.00 uur gaat de deur open. De entree bedraagt 2 euro, dat ten goede zal komen aan de BGB. Om 11.00 uur start het programma. Mail voor meer informatie naar info@bernhezergehandicaptenbal.nl of bel naar Partycentrum 't Maxend 0412 61 12 51.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant