Relaxt Gemert wint ook van VC Vlissingen: 3-2

Voetbal 990 keer gelezen

GEMERT| Het lijkt wel of er wat druk van Gemert is afgevallen sinds men zeker weet men 'veilig' is en dat de nacompetitie er straks sowieso aankomt. Ook zitten de zwart-witten nog in de beker. Zaterdagavond werd er met 3-2 gewonnen van Vlissingen waardoor de Gemertenaren op de reguliere ranglijst nog steeds een verdienstelijke (weliswaar wat geflatteerde) derde plek innemen. Ruben Rodrigues scoorde twee keer.

Gemert moest het doen zonder Jens Leijten die een blessure heeft. Gelukkig is Bart van Berlo nog steeds multifunctioneel als altijd dus leverde dat niet echt een acuut probleem op. Youri van Brussel had weer eens een basisplaats. De gastheren schoten uit de startblokken en kregen snel een strafschop vanwege hands. Ruben Rodrigues klaarde het klusje: 1-0. Even later scoorde Rodrigues opnieuw, deze keer met een mooi schot in de korte hoek: 2-0. De wedstrijd was hiermee verre van gelopen want daarvoor hebben de Zeeuwen teveel voetballend vermogen. Gemert-doelman Bono Barten moest dan ook regelmatig op zijn post zijn.

Lalisang
Na de pauze scoorde Vlissingen dan toch toen Coen Brouwers een overtreding maakte en de bal op elf meter van Barten ging. Hoessein Bouzambou scoorde: 2-1. Gemert nam even later toch weer een voorsprong van twee goals toen Jasper Lalisang de 3-1 binnengleed. De gasten kwamen via Mart de Kroo weer op 3-2 waarna een spannende slotfase aanbrak. Geraldi Geerman, al in de eerste helft ingevallen bij de gasten, kreeg in de laatste minuut nog rood. Gemert bleef echter overeind en pakte daardoor weer drie punten. Altijd goed voor het vertrouwen en de sfeer.

GEMERT: Barten; Van Berlo, Jacobs, Brugmans, Van den Elzen, Groen, Brouwers, Lalisang (84. Fonken), Rodrigues, Van Brussel (64. Jansen) en Kemper (74. Van Rooij).

VV Baronie    -     Jong FC Den Bosch    1 - 1
 EHC    -     Groene Ster    0 - 4
 VV Gemert    -     VC Vlissingen    3 - 2
 VV GOES    -     UDI '19    0 - 1
 Nuenen    -     Halsteren    4 - 1
 OSS '20    -     SV Meerssen    1 - 1

1.    OSS '20    23-51