4H: VOW kan weer niet de kansen benutten en dus niet winnen

Voetbal 1.578 keer gelezen

ZIJTAART| VOW kon ook op tweede paasdag niet de eerste winst van het seizoen behalen. De oranje-witten vochten voor wat ze waard waren tegen RKKSV en kregen kansen zat. Toch wees het scorebord na 94 minuten de cijfers 2-3 aan.

Trainer Jordy van Boxtel: "Dit is erger dan jammer. We hadden zeker een punt verdiend maar als je de kansen maar niet maakt. Veel meer dan dit konden we niet doen..." De gasten uit Kruisstraat scoorden voor de pauze uit één kans de 0-1. VOW kreeg zeker twee of drie keer de kans om het net te vinden. Na de rust werd het uit een counter 0-2 maar toen kwam VOW terug. Bart van de Laar en Tom van den Oever zorgden voor 2-2. VOW begon de winst te ruiken maar middels een vrije trap vanaf een meter of 20 ging de winst toch naar de bezoekers: 2-3. VOW heeft nog een paar weken om nog een keer een wedstrijd te winnen deze voetbaljaargang.