Afbeelding

Mijlpaal: Erik Verhoeven 40 jaar in dienst bij Snijders Metaal

Zakelijk 4.417 keer gelezen

UDEN | Een mijlpaal voor de Udense Erik Verhoeven (57): hij is op 10 april 40 jaar in dienst bij Snijders Metaal in Uden.

Erik werd als 17-jarige aangenomen bij Snijders Metaal, waar hij zich bezig hield met de verkoop en het opruimen en prijzen van spullen. "Door de jaren heen heb ik ook nog de administratie gedaan", vertelt hij. "Nu doe ik de inkoop van spullen en ook nog altijd de verkoop." Dat laatste doet hij het liefst. "Het is mooi om met mensen om te gaan, ze te helpen, adviseren en persoonlijke aandacht te geven. Je komt echt met mensen in contact, dat maakt het werk zo leuk." Dat er al bijna 40 jaar voorbij zijn, kan hij zelf ook bijna niet geloven. "Dat komt denk ik omdat het die 40 jaar nooit hetzelfde is geweest. Het is nooit saai en er zijn altijd weer nieuwe uitdagingen. Ik leer na 40 jaar nog steeds iedere dag bij."

Snijders Metaal
Snijders Metaal is een echt familiebedrijf en bestaat inmiddels al bijna 100 jaar. Broers Harm en Hein Snijders runnen de zaak en werkplaats. "Mensen denken wel eens dat ik de zoon van Snijders ben, maar dat is toch echt niet zo", lacht Erik. "Ik ben van plan om het nog wel even 'uit te zitten' hier. Ik heb top collega's en door het afwisselende werk is het heel goed vol te houden. Op naar de 50 jaar!"

Receptie
Maandag 9 april is er van 09.00 tot 17.00 uur een receptie in de winkel van Snijders Metaal, aan de Kapelstraat 1 in Uden. Iedereen die wil is welkom om Erik te feliciteren en een praatje te komen maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant