Ralf Kemper
Ralf Kemper

Gemert plaatst zich voor halve finale van de districtsbeker

Voetbal 1.353 keer gelezen

GEMERT| Gemert klopte donderdagavond op eigen veld SV Deurne met 4-1 en heeft zich daardoor geplaatst voor de halve finales van de districtsbeker Zuid II. Ralf Kemper scoorde twee keer. Jasper Lalisang en Ruben Rodrigues maakten het kwartet compleet.

Gemert kreeg al snel dikke kansen maar het was alleen Ralf Kemper die scoorde toen Jasper Lalisang hem had bediend: 1-0. Oude bekende Maarten Vos maakte daarna aan de andere kant gelijk toen Kees Brugmans zich een klein foutje permitteerde: 1-1.  Vlak voor rust stelde Dennis Groen wederom Kemper in staat om de gastheren opnieuw op voorsprong te zetten: 2-1.

Beslissing
Vlak na rust was de wedstrijd gelopen. Jasper Lalisang zorgde voor 3-1. Uiteindelijk tekende Ruben Rodrigues voor de 4-1 eindstand. Gemert plaatste zich hiermee voor de halve finales van de districtsbeker dus.......maar ook voor de KNVB Beker van volgend seizoen.