Het buitenkorfbal draait weer volop
Het buitenkorfbal draait weer volop

Korfrakkers en Be Quick winnen, SCMH wint dik

Sport 855 keer gelezen

Het buitenkorfbal draait alweer volop. Na het knusse zaalseizoen in de behaaglijke zaal glimmen de nog blanke benen op het kunstgras in het buitenzonnetje. Het tweede gedeelte van het veldkorfbal nadert alweer zijn finales. Buitenkorfbal waar het met middenvak ooit begon is minder populair dan vroeger.

Korfrakkers vertrok naar het verre Hooge Mierde en trof DDW dat het zo liet afweten in de finales van het zaalkorfbal. Eindigde als hoogste maar kwam niet in de finale. Afgelopen weekend ontving het zaalkampioen Korfrakkers. Het was aan het einde 15-15 en superspannend. De slotfase was voor De Korfrakkers en trok de winst uiteindelijk naar zich toe met 15-18. De twee punten gingen mee naar Erp en dat was het belangrijkste. De Korfrakkers heeft zich de top 4 ingevochten en staat nu op de derde plek.

SPES – Be Quick
Be Quick won ruim van voormalig korfbalbolwerk SPES. Aan de Zwarte weg in Milsbeek was de ruststand al 4-7 in het voordeel van Be Quick. Na rust werd de voorsprong bij 6-11 vijf punten. De inhaalslag bracht SPES terug naar 10-11, maar verder lieten de Nulandsen het niet  komen en vertrok Be Quick, zei het bescheiden, met 10-11 uit Milsbeek richting Nuland.

NeCa - SCMH
SCMH won met grote cijfers van NeCa in Netersel. NeCa is een fusie tussen de voormalige verenigingen DSS uit Netersel en De Vriendschap uit Casteren. In datzelfde Casteren gaven de Mariaheidense NeCa een geweldig pak op de broek. Na een 12-2 ruststand eindigde SCMH met een 7-22 winst. Met recht dus een kansloze missie voor het dappere NeCa in het overigens pittoreske Casteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant