De Deense singer-songwriter Michael Trempenau, oftewel Mike Tramp
De Deense singer-songwriter Michael Trempenau, oftewel Mike Tramp

Komend weekend in De Pul: Mike Tramp en Crashdïet

Kunst en cultuur 458 keer gelezen

UDEN | Twee Scandinavische talenten staan deze week in De Pul. De Deense Michael Trempenau, beter bekend als Mike Tramp en de Zweedse glamrockband Crashdïet brengen hun muziek ten gehore.

De Deense singer-songwriter Michael Trempenau is bekend van bands zoals 'White Lion' en 'Freak of Nature'. In 1998 heeft de zanger besloten om solo verder te gaan, met als resultaat het album 'The Rock 'n Roll Circuz' uit 2009. Trempenau bracht sinds die tijd tien soloalbums, waarvan 'Maybe Tomorrow' (2017) de meest recente is, en toerde voornamelijk akoetisch over de wereld. Nu heeft hij een band om zich heen verzameld genaamd 'Band of Brothers'. Deze Deense clubmuzikanten staan zondag in De Pul. Tickets voor het optreden zijn online via www.livepul.com te bestellen en kosten 28,10 euro, inclusief servicekosten. De zaal gaat open om 19.30 uur en de muziek om 19.30 uur.

Crashdïet
De Scandinavische glamrockband Crashdïet staat zaterdag in De Pul. De heren uit Stockholm kenden de afgelopen jaren flink wat ups en downs, maar zijn nu helemaal terug. Zo toerde de band na haar oprichting al snel de wereld over en stonden ze op grote rockfestivals als Sweden Rock. In 2006 kregen ze te maken met een drama toen 25-jarige zanger Dave Lepard zelfmoord pleegde, zijn bandleden waren in shock. Er volgen verschillende zangers, maar in Gabriel Keyes lijkt de band nu eindelijk haar nieuwe frontman te hebben gevonden. De band maakt muziek met sterke invloeden van Kiss en Guns 'N Roses. Kaartjes zijn verkrijgbaar via livepul.com. Je betaalt in de voorverkoop 16.95 euro voor een ticket. De muziek start om 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant