Afbeelding

Altoooooh! 80's & 90's Alternative in De Pul

Kunst en cultuur 863 keer gelezen

UDEN | De alternatieve hits worden aankomende zaterdag weer uit de kast getrokken tijdens de derde editie van Altoooooh! in De Pul Uden. DJ's theleonking en –X-X-X- zorgen voor een eclectische mix van catchy alternative hits uit de jaren 80, 90 en daarbuiten. 

Altoooooh! werd op 8 februari 2014 geboren in Arnhem, maar vindt zijn oorsprong in onze regio bij een voormalige deejay van de welbekende Kobus in Zeeland. Deze avond is voor iedereen met belangstelling voor de muzikale tegencultuur, voor liefhebbers van uiteenlopende genres als grunge, wave, bigbeats, britpop, hiphop, electro, crossover, indie, ska, EBM, en-wat-al-niet-meer, kortom: Alles wat de 80's en 90's zo verdomd interessant maakte. 

Twee voor één
Omdat het een feestweek is met Koningsdag met alle feesten daaromheen, kon De Pul niet achterblijven. Om er een zo groot mogelijk feest van te maken, mag iedere kaarthouder een extra alto meenemen om er een mooi feest van te maken. Kaartjes zijn verkrijgbaar via livepul.com. Je betaalt in de voorverkoop 11,30 euro voor een ticket. De deuren van De Pul gaan deze avond om 21.00 uur open.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant