Dansen en sjansen tijdens Singles Night Out in Ambianz Zeeland | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Dansen en sjansen tijdens Singles Night Out in Ambianz Zeeland

  •   keer gelezen

ZEELAND | Eén op de drie vrijgezellen doet aan online dating en 14 procent van alle Nederlandse stellen kent elkaar via internet, blijkt uit cijfers van het CBS. Maar voor het ontmoeten van leuke nieuwe mensen gaat er niets boven een avondje dansen en sjansen onder het genot van een drankje en muziek. Bijvoorbeeld tijdens Singles Night Out op zaterdag 12 mei in Ambianz Zeeland. Een avond met verschillende zalen, gratis speeddaten, entertainment en live muziek van coverband Da Vinci.

Singles Night Out wordt sinds mei 2014 enkele malen per jaar met groot succes georganiseerd in het Zeelandse event- & partycenter. Het is een initiatief van Relatieplanet, een van de bekendste datingsites van Nederland. Een site voor dertigers, maar ook voor mensen die de zestig al gepasseerd zijn. En voor alle opleidingsniveaus.

Nieuwe liefdes en vriendschappen
Gezelligheid en laagdrempeligheid, daar draait het om bij Singles Night Out in Ambianz. Een avond boordevol muziek en entertainment, met wel 500 singles die op zoek zijn naar contact. Op elk feest ontstaan er vele nieuwe liefdes en vriendschappen.

Dansen, borrelen, flirten
Sinds de allereerste editie van Singles Night Out in Ambianz in het voorjaar van 2014 zijn de feesten een doorslaand succes. Zowel jongere als oudere singles hebben de avond van hun leven. Met name singles in de leeftijd van dertig tot zestig jaar bezoeken het feest graag. Er is in Ambianz volop ruimte om te dansen en te borrelen, maar er zijn ook rustige plekjes om lekker te kletsen en te flirten.

Speeddaten
In een uur tijd tien leuke mannen of vrouwen leren kennen? Doe dan mee aan het speeddaten. Na afloop worden in de speeddate-zaal de 'matches' bekendgemaakt, zodat je meteen nader kennis kan maken tijdens het feest. Meld je nu alvast aan via www.ambianz.nl, want het speeddaten is populair en er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Tickets
Tickets voor Singles Night Out, op zaterdag 12 mei van 21.00 tot 02.00 uur, zijn in de voorverkoop voor 12,50 euro verkrijgbaar via www.ambianz.nl. Aan de deur kost een entreekaart 15 euro.

Meer berichten