Afbeelding

Woningzoekenden: nog tot 1 mei activeren op onshuiz.nl

Algemeen 2.668 keer gelezen

UDEN/VEGHEL | Area heeft in 1 februari onshuiz.nl gelanceerd, waar woningzoekenden voortaan op zoek kunnen naar een (nieuwe) woning in de regio's Uden en Meijerijstad. Tot 1 mei kunnen woningzoekenden nog activeren op onshuiz.nl. 

Woningzoekenden die al geregistreerd waren voor 1 februari hebben een mail of brief gekregen met het verzoek hun gegevens opnieuw te activeren. De gegevens controleren en opnieuw activeren kan op www.onshuiz.nl/mijn-huiz/inloggen. Inmiddels hebben 14000 woningzoekenden hun weg gevonden naar onshuiz.nl en hun gegevens geactiveerd. 1400 woningzoekenden hebben een zoekprofiel ingesteld voor een passende woning of appartement. 

Instellen tipbericht
Elke dag verschijnen er woningen op onshuiz.nl. Woningzoekenden hebben dan een week de tijd om op deze woningen te reageren. Maar niet elke woning is interessant, daarom is het nu mogelijk een tipbericht in te stellen. Zo wordt geen woning gemist. Ga naar www.onshuiz.nl en log in op 'Mijn Huiz'. Via 'Zoekprofiel' en 'Tipbericht' zijn tipberichten te ontvangen en kunnen voorkeuren worden aangegeven, zoals minimale en/of maximale huurprijs, plaats, wijk en aantal slaapkamers. Wanneer er een woning wordt aangeboden die voldoet aan de voorkeuren, ontvangt de woningzoekende een e-mail. Hierdoor wordt nooit een gewenste woning gemist en is zelf kijken op onshuiz.nl overbodig. 

Inkomensverklaring
Een belangrijk verschil bij het vinden van een woning op onshuiz.nl is dat je je inkomensverklaring van de belastingdienst moet toevoegen aan de inschrijving om op woningen te kunnen reageren.
Op de website is ook een instructiefilm te vinden, waarin wordt uitgelegd hoe je inlogt en je een inkomensverklaring toevoegt aan de inschrijving.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant