Afbeelding

Grasveld vol koopjes bij De Witte Boerderij in Uden

Algemeen 2.014 keer gelezen

UDEN | Stichting Wijkgebouw De Witte Boerderij organiseert twee keer per jaar een kofferbakerkoop op het Bevrijdingspark bij De Witte Boerderij. Op zondag 6 mei staat het grasveld weer vol met koopjes.

De markt is steeds groeiende. Iedereen die wat oude bruikbare spullen heeft om te verkopen kan eraan meedoen, maar ook planten en perkgoed uit eigen tuin kan tot de mogelijkheden behoren. Een kofferbakverkoop is een rommelmarkt zonder marktkramen. Alle spullen worden vanaf de grondplaats uitgestald. Dit kan op een kleed, onder een partytent, een zelf meegebrachte tafel, een auto of aanhangwagen. Op deze dag is dan ook van alles te koop: van planten tot aan boeken toe. Ook kun je genieten van een hapje en drankje op het terras voor de boerderij.

Huren
Je kunt voor deze dag voor 10 euro een grondplaats huren. De plaats die je krijgt toegewezen is 5 bij 6 meter. Op deze plaats mogen de auto en aanhangwagen blijven staan. De markt begint om 10.00 uur aan de Pres. Kennedylaan 93 op het Bevrijdingspark in Uden. De entree is 2 euro. Voor informatie mail naar witte.boerderij.kofferbak@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant