De 12-jarige kat Arius
De 12-jarige kat Arius

Hokazo Nieuws: hulp bij noodpotje

Algemeen 620 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is Auris. Arius is een lieve kater van ruim 12 jaar oud. Hij is op straat gevonden met maar één oor en een halve staart.

Wat hij heeft meegemaakt kunnen we alleen maar raden, maar gelukkig heeft zijn persoonlijkheid er niet onder geleden. Auris is een ontzettend lieve knuffelkat. Als je binnenkomt, komt hij meteen naar je toe en wil graag geaaid worden. Hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Vanwege zijn leeftijd plaatsen we hem niet bij kleine kinderen, maar oudere kinderen die weten wanneer ze hem met rust moeten laten, zijn vermoedelijk geen probleem.

Hokazo Nieuws
De laatste tijd hebben we als dierenopvangcentrum ongelofelijk veel medische kosten gehad. Zo hadden we onder andere drie katten met een bekkenbreuk, vier katten hadden een pootamputatie nodig, een hond met epilepsie, een hond die een pootamputatie nodig had, een hond met een anaalkliertumor en ook kregen we er drie aidskatjes bij èn drie katjes met nierfalen. Ons medisch noodpotje is vrijwel leeg en nu het kittenseizoen begonnen is, lopen de medische kosten alleen maar op. Wil jij ons helpen? Dat kan door een donatie te doen via bankrekeningnummer: NL40INGB0668967463 met de vermelding: Medisch noodpotje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant