De View Tower
De View Tower

View Tower toch niet op de Udense kermis

Centrum 2.539 keer gelezen

UDEN | De View Tower stond dit jaar samen met Encounter en Around the world op het lijstje van topattracties van Mega Kermis Uden. De exploitant heeft de attractie echter verkocht aan een Italiaanse exploitant, waardoor deze attractie niet meer in Nederland, en dus ook niet in Uden, is te bezoeken. De gemeente zoekt naar een waardige vervanging van deze attractie.

Mega Kermis Uden start op vrijdag 13 juli om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 22 juli. Rondom de kermis is een uitgebreid programma uitgewerkt. Op maandag is de wekelijkse maandagmarkt in de centrumstraten. Dinsdagmiddag is de Holiday-kermis, waarbij het geluid en snelheid van de attracties zijn aangepast. Woensdag genieten bezoekers van een vuurwerkshow en op de laatste vrijdag van de Mega Kermis wordt het weekend ingeluid met de Pink Friday.

Blijf op de hoogte met de KermisUden app
Met de KermisUden app kunnen bezoekers op de hoogte blijven van het programma. Attracties zijn op type te selecteren, ook vind je er een virtuele plattegrond & looproute, het kermisprogramma en het laatste nieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant