Richard van Hooijdonk
Richard van Hooijdonk

Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft een kijkje in de wereld van morgen

Kunst en cultuur 710 keer gelezen

UDEN | Richard van Hooijdonk laat ons op vrijdag 11 mei met zijn theatercollege Welcome to the Future zien hoe snel ons leven verandert en welke impact dat heeft op de manier waarop we leven, wonen en werken. Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat we doen. Het belooft een spraakmakende inspiratiesessie te worden.

Inmiddels zijn de inspiratiesessies van deze toonaangevende futurist bezocht door ruim 420.000 mensen, die hem waardeerden met een gemiddelde van 9,3. Richard werkt samen met RTL, BNR en is gastdocent aan verschillende universiteiten. Hij is wekelijks te beluisteren tijdens zijn programma Mindshift. Met zijn internationale research team onderzoekt hij trends en de effecten van nieuwe technologie op verschillende sectoren. Daarnaast is hij schrijver van artikelen, publicaties en e-books.

Informatie
Welcome to the Future is op vrijdag 11 mei om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 25 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant