Afbeelding

Elvis Presley's laatste liefde en verloofde op bezoek in Uden

Kunst en cultuur 17.039 keer gelezen

UDEN | Ginger Alden, de verloofde van Elvis, is exclusief te gast in Nederland bij fanclub ElvisMatters tijdens 'ElvisClassics Meets Bouke' op 27 mei in Theater Markant in Uden.

Ginger Alden was de laatste vriendin van Elvis Presley, en op vraag van Elvis was ze vanaf november 1976 haast elke dag bij hem. Het was ook Ginger die op 16 augustus het levenloze lichaam van Elvis aantrof, nadat hij niet reageerde op haar geroep. Twee jaar geleden verscheen in Nederland haar boek 'Elvis en Ginger' waarin ze voor het eerst haar verhaal vertelde. "Jarenlang zweeg Ginger over die turbulente periode in haar leven", zegt Michel van Erp, voorzitter van ElvisMatters. "Maar nu ze zelf een indrukwekkende carrière als model en schrijfster heeft uitgebouwd, heeft ze voor de allereerste keer 'ja' geantwoord op onze vraag om fans te ontmoeten."

ElvisClassics Meets Bouke
Tijdens het eenmalige concert 'ElvisClassics Meets Bouke' op 27 mei, waarin Bouke samen met een 80-koppig orkest de grootste hits van The King brengt, zal Ginger Alden de fans welkom heten en herinneringen aan haar tijd met Elvis ophalen. Niet eerder deed Ginger dat op deze manier. Zanger Bouke Scholten brengt deze avond de songs van Elvis. "Met een live band en groot orkest is 'ElvisClassics Meets Bouke' véél meer dan een 'walk down Memory Lane'", zegt Michel. "Net zoals Elvis brengt Bouke de klassiekers weer tot leven alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden: In The Ghetto, Burning Love, Suspicious Minds, Can't Help Falling In Love… "

Het concert begint om 20.15 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Markant of via www.elvismatters.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant