Het Zeelands Amusements Orkest
Het Zeelands Amusements Orkest

Lenteconcert Zeelands Amusements Orkest

Kunst en cultuur 718 keer gelezen

ZEELAND | Het Zeelands Amusements Orkest houdt aanstaande zaterdag weer een lenteconcert in het Bondsgebouw/Kindcentrum in Zeeland. Deze keer in samenwerking met het Zeelandse popkoor Decibel.

Het orkest brengt het een mix van schlagers, Egerländer- en popmuziek. Het repertoire van Decibel past daar prima bij. Het Zeelands Amusements Orkest opent de avond met een programma van een uur, waarna een pauze volgt. Dan is het de beurt aan het popkoor, dat het publiek ongeveer drie kwartier zal verblijden met vrolijke Nederlandstalige en Engelse liederen. Ter afsluiting wordt een vijftal nummers gezamenlijk ten gehore gebracht.

De opbrengst van de avond komt ten goede aan de in juni te houden 'Samenloop voor Hoop' op het sportpark in Zeeland. Het slotlied van dit concert is speciaal voor de 'Samenloop' geschreven door een van de leden van het koor op de bekende melodie van het lied 'Zeeland Zeeland, ik hou van jou'. De aanvang van het concert is 19.00 uur en het duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant